Hoe staat het er voor?

13 06 2016

Goed, zou ik zeggen.

Ben geinstalleerd in mijn tijdelijke onderkomen, voelt eigenlijk meer als een vakantieadres. Ik heb alleen maar wat kleren uitgepakt, heb geen internet en tv (ik zit nu in onze cafe en kremmeri in Eidfjord), maar het is prachtig zomerweer en ik ben al bruin. Behalve op mijn rechter onderbeen, daar overheersen de kleuren zwart, blauw, groen en geel. Ik ben hard gevallen, wat resulteerde in een bezoekje aan het ziekenhuis om foto’s te laten maken. Mijn been was 2 keer zo dik als normaal en begon blauw te worden. Gelukkig niks gebroken, alleen een fikse bloeduitstorting en vocht. Het ziet er niet uit.

Maar goed, ik werk nog steeds 50%, dus ik kan het rustig aan doen.

Donderdag 23 juni worden mijn spullen opgehaald en 27 juni worden die afgeleverd in NL. En wanneer kom jij dan, zullen sommigen zich misschien afvragen?

Nou, dat wordt 5 juli!!!! Dan ga ik voorgoed naar NL.

Ik heb er een beetje gemengde gevoelens bij. Aan de ene kant kijk ik er helemaal naar uit, weer een nieuw hoofdstuk en uitdaging in mijn leven. Aan de andere kant ben ik een beetje triest, Noorwegen is tenslotte heel lang mijn thuis geweest. Voelt ook als mijn 2e thuisland. En ik wil nogmaals benadrukken, dat ik niet wegga omdat ik het niet naar mijn zin heb, of niet gelukt ben in mijn plannen.Maar soms komen er dingen op je pad en dan moet je de keuze maken, die het beste voor jou is. Nu is dat, terug naar Nederland met al zijn kneuterigheid, maar ook met de directe manier van doen (speciaal in Rotterdam) en ik kan nu al genieten van het idee om theaters, concerten en terrasjes te bezoeken. EN VERGEET VOORAL NIET DE BLOEMEN, iedere week verse bloemen voor weinig geld.

Ik meld me weer wanneer ik in NL ben.

Groetjes en tot gauw

 

 

 

Advertenties

Acties

Informatie

2 responses

13 06 2016
Yolan Datema

Respect!

13 06 2016
Ellen

Hi meis geweldig voor ons dat je terug komt. Je wordt door de meiden van de bank met open armen ontvangen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: