Regelen, regelen en regelen!

19 04 2016

Ik heb er een volledige dagtaak aan!

Ik geloof dat ik nu het absolute dieptepunt wel achter de rug heb; pijn, geen werk, bijna geen geld, overal achteraan rennen/gaan. Nu gaat het alleen nog maar vooruit.

Hoe staat het met de plannen? Na veel frustratie (mensen bellen niet terug/antwoorden niet, vragen de hoofdprijs enz.), heb ik nu een site gevonden, waarin stap voor stap wordt verteld wat je moet doen/op moet letten wanneer je je huis zelf gaat verkopen. Ik had offerte’s opgevraagd van makelaars en de goedkoopste rekende ca 8 500,- euro en dan zonder taxatierapport wat ook nog eens ca 1 200 euro kost. Hij rekende al ca 4 000,- euro provisie en dat bedrag kan ik besparen door het zelf te doen.

Ik heb nu een stappenplan gemaakt en heb in 2 dagen tijd meer kunnen doen dan in al die weken hiervoor. Ik heb al een advocaat gevonden, die voor de financiele afhandeling gaat zorgen en donderdag komt er een taxateur. Als die nou snel een rapport opstuurt, kan ik misschien volgende week mijn huis al officieel te koop zetten. Natuurlijk ben ik wel aan het rond vertellen dat het te koop komt, maar zonder prijs doe je niet veel.

Er zijn wel een aantal mensen geinteresseerd, maar dat gaat weer op zijn noors (manana, manana), dus ik hoop ze met de bekende peper weer even vooruit te helpen 🙂

 

Nu maar duimen dat ik mijn huis gauw verkoop. En wat dan? Het plan is dat mijn persoonlijke bezittingen in ieder geval voor het eind van de zomer naar NL verkassen (opslag) en dat ik deze zomer nog in het hotel werk , zodat ik nog een beetje kan sparen. Ik kan zolang een kamer in het hotel huren of eventueel een campinghutje.

De auto moet verkocht worden, en dan op naar NL. Ik kan voorlopig bij mijn zus en zwager in huis, en dan kan ik op zoek naar een baan en woonruimte. Ik ben al op zoek naar werk, en mocht ik dat vinden voor alles geregeld is, dan ga ik direct naar NL.

Het is dus nog niet bekend wanneer ik kom, maar mijn streven is de herfst.  Misschien optimistisch, maar je moet blijven dromen, nietwaar?

Dus: als jullie iets horen over een baan die vrij komt, laat het me weten.

Groetjes 🙂

Advertenties

Acties

Informatie

One response

19 04 2016
yoeff

Bezig bijtje! Ben super trots op je! We houden van je en je bent van harte welkom.

Xoxo
Zus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: