Jaar van de aap, dromen

11 03 2016

Jaar van de (rode) aap, volgens de chinese astrologie vinden er veranderingen plaats  en rood schijnt te duiden op grote veranderingen. Tot dusver klopt dat heel erg. In mijn directe omgeving gaan mensen scheiden, veranderde levenswijzen en ga zo maar door.

Voor mij persoonlijk betekent het weer opnieuw beginnen. En dat ga ik doen in Nederland, ja inderdaad, ik ga terug naar Nederland, Waarom, wanneer en waar?

Waarom:  ik wil dichter bij mijn familie zijn, de oudjes tobben met de gezondheid. En ook ik heb de laatste jaren problemen met mijn gezondheid en dan besef je dat je hier toch maar alleen bent. En dan is er nog het feit dat er voor mij alleen in de zomermaanden werk is in het hotel, en ander werk is er niet te vinden, deels door mijn slechte knietjes en rug, deels door het aanbod. Tot nu toe kreeg ik daggeld, maar dat is 60% van je salaris, en dat trek ik niet meer. Ik moet tenslotte de rekeningen betalen. Kortom, veel te veel stress en daarvoor ben ik niet naar Noorwegen verhuisd.

Wanneer: dat weet ik nog niet, ik moet eerst mijn huis zien te verkopen, mijn auto, alles inpakken, enz. Maar ik hoop gauw.

Waar: eerst maar even tijdelijk bij mijn ouders, dan een huisje, werk en opnieuw beginnen.

DROMEN

Ik droom veel en soms zijn mijn dromen zo inten, dat ik ze op zoek in mijn dromenboek. De laatste maanden duidden mijn dromen erop dat ik geen controle had over de dingen die gebeurden, stress enz. Negatieve dingen dus. De laatste paar nachten heb ik  dromen gehad  die een positieve betekenis hebben. Weer controle hebben in moeilijke situaties, en ik moet bekennen dat ik me weer beter voel, nadat ik heb besloten terug naar NL te verhuizen. Het wordt niet gemakkelijk, maar ik kom er wel!

Ik hou jullie op de hoogte

 

Advertenties

Acties

Informatie

3 responses

11 03 2016
yoeff

Een mooi hoopvol verhaal. En wij ruimen ook een kamertje voor je in. Of uit? Ik spreek je morgen. Kus, zus.

11 03 2016
Rene Sluimer

Hoi Yvon,

Moedige beslissing van je. Je komt er wel zeker weten, je het wel bewezen hoe stevig jij In je schoenen staat. Zoals je schrijft het zal zeker niet makkelijk zijn maar je hebt je keuze goed overwogen en dan gaat het jou weer lukken hoor!

Succes en sterkte met alles wat je te doen staat.

Groetjes,

Ingrid

Verstuurd vanaf mijn iPad

12 03 2016
Jannie de Waardt

Hoi Yvon, wat n spannend bericht zeg!! Dat zal geen makkelijke beslissing zijn geweest. Ik hoop dat je snel je huis kan verkopen. Veel succes met alle voorbereidingen. Hartelijke groet, Jannie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: