Opknapbeurtje

21 02 2015

Het gaat een stuk beter met mijn hand 🙂 Sommige dingen gaan nog steeds niet, zoals:  lang autorijden (mijn hand raakt gevoelloos na ca 10 minuten), hetzelfde geldt voor het vasthouden van bestek, verven. Maar de grove dingen gaan goed, haha.

Zoals sommigen van jullie weten, heb ik een hele grote kelder onder mijn huis, verdeeld over 5 kamers en 2 gangen. Alles is donkergrijs beton, en ik kom er alleen maar als ik echt moet. Verder wordt de kelder gebruikt als grote dumpplaats. Vorige week  kreeg ik ineens de geest, ik ga het een beetje lichter, frisser en gezelliger maken in de kelder.  Ik begon met de ingang vanuit mijn huis, je komt dan in een soort halletje. Eerst wilde ik gipsplaten tegen de muren, maar dan ging het een godsvermogen kosten, ik ben dus voor de goedkope oplossing gegaan: alles wit verven. De muren en de vloer, en het ziet er een stuk beter uit. Ik ben nog niet helemaal klaar, er moet nog wat geverfd worden (puntjes op de i, maar dan moet mijn hand beter zijn).

De ruimte ga ik nu gebruiken als opslag voor de boodschappen, garderobe enz.

Verder gaat alles goed, het hotel is nu open van 12.00 tot 20.00 uur. Ben dus af en toe weer aan het werk, voor de ontbrekende uren krijg ik een uitkering. Na de Pasen gaan we weer open voor het seizoen, gelukkig 🙂

001 (2)

Advertenties

Acties

Informatie

One response

23 02 2015
yoeffyolan

Het ziet er gezellig uit! Leuk gedaan, zus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: