De lente is nog ver weg ;-(

12 03 2013

Volgens de weerberichten op yr.no zou er geen neerslag vallen de komde dagen. Wel koud, maar zon. En wat zag ik vanmorgen toen ik de gordijnen opendeed? Sneeuw, heel veel sneeuw. 

Dit wordt een lange winter ;-( Je wordt er bijna triest van.

 

Nog meer nieuws waar ik triest van word; een paar weken geleden kreeg ik te horen dat Sylvia (een van de ABNAMRO Hoogvliet meiden) is overleden en 6 weken voor haar dood, is haar man overleden. Allebei hadden ze kanker. En in het weekend hoorde ik dat Sep zijn vader (Angelo) vrijdag is gestorven. Gecondoleerd Seppie, leef met je mee. 

Alle waren van mijn leeftijdsgroep, dat zet je wel aan het denken. Dus: Geniet van het leven! Zelfs van de sneeuw, en maak je niet druk om onbenulligheden.

 

De gemeente is eindelijk langs geweest om de lekkage in de kelder/slaapkamer te checken. Ze weten niet waar het vandaan komt, nu willen ze de muur tussen de 2 huizen controleren. In ieder geval moeten de muurplaten vervangen worden en ook de isolatie erachter. De kans is groot dat de gemeente voor de kosten opdraait. Ik hou nog even een slag onder de arm, je weet maar nooit hoe het balletje rolt. Ik heb gevraagd of ze er spoed achter kunnen zetten, omdat ik wil beginnen met de slaapkamer op te knappen. Tot nu toe heb ik nog niets gehoord. Manana, Manana (schrijf je dat zo?).  Wordt vervolgd.

Een paar weken terug hadden we een healer en een medium op bezoek in Eidfjord. Ze logeerden bij ons in het hotel. Ik heb een behandeling bij het medium gehad. Zij is ook healer. En volgens haar komen mijn klachten over stijve en pijnlijke spieren bij het opstaan door het drinken van te veel melk. Is een liter melk per dag veel? Dus op haar advies ben ik minder melk gaan drinken en wat blijkt; ik sta op zonder problemen. Heerlijk. Ze wist ook nog te vertellen dat allebei mijn oma’s bij me zijn en op me passen. En ik maar denken dat ik alleen woon ;-). En het zijn mijn oma’s, over oma Datema wist ze te vertellen dat ik, na haar dood, een ring met stenen heb gekregen (klopt) en over oma van Zuidam dat ik een poosje bij haar heb gewoond (klopt ook).  Het verklaart in ieder geval dat ik vaak het gevoel heb dat er iemand in huis is, en de onverklaarbare dingen die gebeuren.  

Dus de groetjes van ons alledrie en prins Bono natuurlijk (die trouwens reuze blij is met zijn kattedeurtje). Ik ook, dan hoef ik ‘s-nachts niet op te staan om de deur voor hem open te doen.

 

 

 

Advertenties

Acties

Informatie

2 responses

12 03 2013
yoeff

Jullie zijn een mooi stel Dolle Mina’s bij elkaar! Goed om te weten dat er iemand op je let. En als jullie in een jolige bui zijn, trekken jullie het land in als de Three Degrees of zo.

kus
zus

12 03 2013
yvono

oeoehhh aaaahaaaaa precious moments ;-))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: