Opgelucht en een klein beetje triest

14 09 2012

Heeft even geduurd maar nu heb ik mijn nieuwe computer eindelijk. Zal jullie maar gelijk op de hoogte brengen van het laatste nieuws.

Ik heb een punt achter mijn relatie met John gezet, ik had al een tijdje mijn twijfels over mijn gevoelens voor hem. Maar ik weet dat aan alle stress met het wel of niet kunnen kopen van mijn huis. Die stress is nu voorbij, maar de twijfels bleven en na ons korte uitstapje naar Nederland was het voor mij duidelijk. En dan zit er maar een ding op; hem bellen en er een punt achter zetten. Na enige slapeloze nachten heb ik hem gisteren gebeld, ik had me voorbereid op boosheid, verdriet, vragen waarom. Maar nee, dat bleef uit.

Zijn reactie: OK, goed, dag. En toen hing hij op.

Dus nu zit ik hier te schrijven, enorm opgelucht maar ook met een klotegevoel. Ik had hem willen uitleggen waarom en het voelt nu of het niet helemaal is afgerond.

Voor de duidelijkheid; John is een hele lieve man, maar te lief. Hij wil zo graag dat mensen hem aardig vinden dat hij alles maar slikt en nergens tegen in gaat. En dat werkt niet voor mij.

Dus nu heb ik besloten hem een brief te schrijven om het uit te leggen, wat hij er mee doet is zijn zaak, maar dan heb ik in ieder geval mijn verhaal gedaan.

Nogmaals, het is jammer dat het zo is gelopen, maar het voelt geweldig.

groetjes

Advertenties

Acties

Informatie

2 responses

14 09 2012
yoeff

Moeilijk hoor, maar goed gedaan. Ben trots op je. En die brief lijkt me een prima idee. Dan kun je het in elk geval voor jezelf afronden.

kus
zus

14 09 2012
René en Ingrid

Hoi Yvon, als je zegt ik voel me opgelucht, dan heb je de juiste keuze gemaakt, geen twijfel mogelijk. Zou zeggen schrijf die brief en afsluiten!
Groetjes Ingrid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: