Company fitness

4 07 2012

Borghild en ik zijn aan het lijnen, geen taart, geen koekjes, geen smaaktesten in de keuken en geen chocolade.

Vandaag zijn we begonnen met een oefening, waarvan wordt gezegd dat je er een mooi plat buikje van krijgt. Besto (oma), de moeder van Borghild, vertelde dat je op de grond ligt, steunend op je onderarmen en dan til je de rest van je lichaam omhoog. Dit moet je een paar minuten volhouden en dan nog 30 seconden extra. Dat was erg belangrijk, waarop ik antwoordde dat dan die 30 seconden wel meteen doe en de rest oversla. Kreeg volop steun van Borghild natuurlijk. Ja, het is een ding dat we niet meer snoepen, maar dan ook nog eens oefeningen doen????

Maar goed, vanmorgen om half elf, zouden we die oefening gaan doen en we kregen de rest van het personeel zover om met ons mee te doen.

We hadden natuurlijk de oefening in de conferentieruimte kunnen doen, mooi uit het zicht voor eventueel binnenvallende gasten. Maar nee, het was lekker weer en Borghild vond dat we het op het grasveld konden doen. En daar lagen we dan met zijn allen, kontjes omhoog en langzaam de rest van het lichaam ook om met een rotvaart in elkaar te zakken, gillend van het lachen natuurlijk. Nou maar hopen dat niemand ons gezien heeft, haha.

En dat is nog niet alles, eenmaal thuis gekomen ben ik meteen met de grasmaaier aan de slag gegaan (het was eindelijk droog weer) en onkruid gewied. Dus daar lag dit niet meer zo jonge mens op haar knietjes in de voortuin.

Nou, als dat geen calorietjes verbrand!!! En morgen begin ik aan de achtertuin, als het niet regent natuurlijk. Snap niet helemaal waarom ik het gras niet kan maaien als het nat is, de kapper knipt mijn haar ook als het nat is.  Dus ik zie het probleem niet ;-p

groetjes

Advertenties

Acties

Informatie

One response

5 07 2012
yoeff

Die oefening noemen ze de plank. Je kan hem ook doen met gestrekte armen: de hoge plank. En dan natuurlijk continu de buikspieren aangespannen houden. Pijn is fijn, moet je maar denken 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: