Als de lente komt, stuur ik naar jou……….

27 03 2012

Tulpen uit Amsterdam. Wat een contrast met Eidfjord, waar je 10 tullepies koopt voor 12,50 euro. En in Amsterdam 50 st voor 9 euro. Ik kon ze helaas niet kopen, maar ik heb genoten van het bloemenaanbod op de bloemenmarkt. Heerlijk.

 

Afgelopen weekend zijn we met 13 collega’s naar Amsterdam geweest. Mooi weer, dus lekker genieten van een drankje op een terras, winkelen (voor ons heel goedkoop) lekker uit eten en gewoon mensen kijken. Als je zo lang weg bent uit Nederland, besef je ineens heel goed dat werkelijk alles kan in dat kleine landje aan de zee. De Wallen, mijn collega’s vielen van de ene in de andere verbazing, de coffeeshops, nog grotere verbazing, het aantal fietsen, het uitgaansleven. Ze konden er niet over uit ;-))

Krasnapolsky is een geweldig hotel met mooie kamers met veel design. Erg groot, je verdwaalt er gemakkelijk. (spreek uit ervaring). Ik deelde een kamer met Anette, mijn Zweedse vriendin, god wat hebben we veel gekletst.

En vooral gelachen!!!! Kortom een fantastisch uitje!. En voordat iedereen begint te zeiken waarom ik als Rotterdammer naar 020 ben gegaan; eerlijk is eerlijk, Amsterdam is een geweldige stad voor toeristen. En je kunt bijna alles lopend doen. Een voordeel als je met 13 personen bent.

Natuurlijk heb ik even boodschappen gedaan bij Appie, heeeeeeeeeeeele oude kaas, beschuitjes, ontbijtkoek en Senseo Mocca. En een fles bessenjenever op Schiphol. Helaas vergeten hagelslag mee te nemen, komt de volgende keer wel.

Het verblijf , vervoer en eten werd betaald door het hotel en op de koop toe kregen we ook nog eens allemaal 100 euro zakgeld. Resultaat van de fooienpot, niet gek wanneer je bedenkt dat er een volle fooienpot is gejat.

Heb mezelf getrakteerd op luxe make-up van Dior en parfum. Jippi.

Advertenties

Acties

Informatie

One response

1 04 2012
yoeff

Klinkt goed, Von. Leuk hoor, zo’n minivakantie! Ik moest echt even zoeken naar je op de foto. Maar dat komt omdat je haarkleur wegvalt tegen de kleding erachter.. en ik natuurlijk geen bril op heb…

kus
zus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: